Camlica Kulesi Son Hali / Camlica Daki Tv Kulesinin Insaati Havadan Goruntulendi Son Dakika Milliyet - Görüntülerde tamamlandığında 168 metre olacak olan antenin yükselmeye başladığı ortaya çıkarken.

Camlica Kulesi Son Hali / Camlica Daki Tv Kulesinin Insaati Havadan Goruntulendi Son Dakika Milliyet - Görüntülerde tamamlandığında 168 metre olacak olan antenin yükselmeye başladığı ortaya çıkarken.. Kulenin sona gelinen anten kısmı havadan görüntülendi. Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı. Görüntülerde tamamlandığında 168 metre olacak olan antenin yükselmeye başladığı ortaya çıkarken. Çamlıca televizyon kulesi'nde son durum demirören haber çamlıca kulesinin son hali random tayfa před 2 lety. Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı.

Çamlıca kulesi ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Çamlıca kulesi'nin son hali havadan böyle görüntülendi. Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı. Çamlıca televizyon kulesi'nde son durum demirören haber çamlıca kulesinin son hali random tayfa před 2 lety. Çamlıca kulesi'ndeki son rötuşlar tüm hızıyla devam ederken, kulenin son hali havadan görüntülendi.

Camlica Kulesi Nin Son Hali Havadan Goruntulendi Youtube
Camlica Kulesi Nin Son Hali Havadan Goruntulendi Youtube from i.ytimg.com
Kulenin sona gelinen anten kısmı havadan görüntülendi. Dış kaplamaları tamamlanan ve peyzaj. Çamlıca kulesi'nde sona yaklaşıldı / a haber kanalımıza abone olmak i̇çin : Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı. Kulenin dış cephesindeki son parçaların da monte edildiği görülürken, sosyal. Çamlıca kulesi haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! İstanbul'un sembollerinden biri olması beklenen kulede 39 ve 40'ıncı katlarda deniz seviyesinden 393.5 ve 398 metre yüksekliğinde birer restoran bulunacak. Çamlıca kulesi'nin son hali havadan görüntülendi.

Küçük çamlıca tepesinde inşaatı devam eden, yayın kulesi projesinde artık sona gelindi.

365 metre yüksekliğindeki kulede, restoranların ve diğer sosyal alanların içinde yer alacağı bloklar bir bir yerine yerleştirildi. Küçük çamlıca tepesinde inşaatı devam eden, yayın kulesi projesinde artık sona gelindi. Çamlıca kulesi tarihsel simgelerimizin zenginliğini üzerinde taşıyor ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu, çamlıca. Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı. Küçük çamlıca tepesinde inşaatı devam eden, yayın kulesi projesinde artık sona gelindi. Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016 yılında temeli atılan küçük çamlıca kulesi'ndeki çalışmaların son çamlıca tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine neden olan onlarca radyo ve televizyon vericisinin bir araya toplanması amacıyla yapımı süren küçük. Türkiye gazetesi 3.788 views2 year ago. Trt haber'in sunumuyla kulenin son hali böyle paylaşıldı. Çamlıca kulesi'nde gelinen son durum havadan görüntülendi. Çamlıca kulesi'nin son hali havadan görüntülendi. Arkadaşlar son aldığımız bilgiye göre ince inşaatı devam eden kulenin son detayları ayarlanıyor. Çamlıca kulesi ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler hürriyet'te. Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016 yılında temeli atılan küçük çamlıca kulesi'ndeki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi.

365 metre yüksekliğindeki kulenin son hali ise havadan. Çamlica kulesi̇'nde antenler kaldiriliyor turkhaber před 13 dny. Dördüncü parçası da monte edilen çamlıca kulesi havadan görüntülendi. Kulenin dış cephesine iki blok daha yerleştirildi. Dış kaplamaları tamamlanan ve peyzaj.

Camlica Kulesi Nde Sona Dogru Son Dakika Haberler
Camlica Kulesi Nde Sona Dogru Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Çamlıca kulesinde anten montajı bitti. 2016 yılında temeli atılan çamlıca tv radyo kulesi tamamlandığında 387 metre uzunluğa sahip olacak ve dünyanın en yüksek yapıları arasında yer alacak. Kulenin dış cephesindeki son parçaların da monte edildiği görülürken, sosyal. 365 metre yüksekliğindeki çamlıca kulesi'nin son hali havadan görüntülendi. Kulenin dış cephesindeki son parçaların da monte edildiği görülürken, sosyal. Çamlıca kulesi'nde yapılan çalışmalarda gelinen son durum drone ile havadan görüntülendi. Kulenin anten montajı bitip ince detaylarına geçilmiştir. Çamlıca kulesi tarihsel simgelerimizin zenginliğini üzerinde taşıyor ulaştırma ve altyapı bakanı adil karaismailoğlu, çamlıca.

Çamlıca kulesinde anten montajı bitti.

Haberi okumak için →çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016 yılında temeli atılan. Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı. Çamlıca kulesi'ndeki son rötuşlar tüm hızıyla devam ederken, kulenin son hali havadan görüntülendi. Çamlıca televizyon kulesi'nde son durum demirören haber çamlıca kulesinin son hali random tayfa před 2 lety. Çamlıca kulesi'nin son hali havadan böyle görüntülendi. Böylelikle 365 metreye ulaşarak 300 metre olan eyfel kulesini geçmiş oldu. Kulenin dış cephesindeki son parçaların da monte edildiği görülürken, sosyal. 365 metre yüksekliğindeki kulenin son hali ise havadan. Yayınlara başlanan çamlıca kulesi havadan görüntülendi. Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı. Bugün haberlerinde son durum nedir? 365 metre yüksekliğindeki çamlıca kulesi'nin son hali havadan görüntülendi. Büyük çamlıca tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla küçük çamlıca'da tek bir anten kulesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

Küçük çamlıca tepesinde inşaatı devam eden, yayın kulesi projesinde çamlıca kulesi'nin son hali havadan görüntülendi. 2016 yılında temeli atılan çamlıca tv radyo kulesi tamamlandığında 387 metre uzunluğa sahip olacak ve dünyanın en yüksek yapıları arasında yer alacak. Küçük çamlıca tepesinde inşaatı devam eden, yayın kulesi projesinde artık sona gelindi. Olan çamlıca kulesi'nin restoran bölümünün 3 parçası da monte edildi. Görüntülerde 1 mart 2016 tarihinde başlanan yapım sürecinde toplam 365 metre yüksekliğe sahip kulenin restoran ve seyir terası olacak kısmının monte edildiği.

Ssc Dmjuuqqum
Ssc Dmjuuqqum from i4.hurimg.com
Büyük çamlıca tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla küçük çamlıca'da tek bir anten kulesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Yayınlara başlanan çamlıca kulesi havadan görüntülendi. Kulenin son hali i̇ha tarafından havadan görüntülendi. İstanbul'un siluetini bozan çamlıca'daki radyo ve tv vericilerini tek bir vericide toplayacak olan. 365 metre yüksekliğindeki kulede, restoranların ve diğer sosyal alanların içinde yer alacağı bloklar bir bir yerine yerleştirildi. Olan çamlıca kulesi'nin restoran bölümünün 3 parçası da monte edildi. Çamlıca kulesi'nin son hali havadan görüntülendi. Dış kaplamaları tamamlanan ve peyzaj.

Dış kaplamaları tamamlanan ve peyzaj.

Küçük çamlıca tepesinde inşaatı devam eden, yayın kulesi projesinde çamlıca kulesi'nin son hali havadan görüntülendi. Arkadaşlar son aldığımız bilgiye göre ince inşaatı devam eden kulenin son detayları ayarlanıyor. Haberi okumak için →çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016 yılında temeli atılan. Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016 yılında temeli atılan küçük çamlıca kulesi'ndeki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi. Dış kaplamaları tamamlanan ve peyzaj. Dış kaplamaları tamamlanan ve peyzaj. Çamlıca kulesi'nin son hali havadan görüntülendi. Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı. 365 metre yüksekliğindeki kulenin son hali ise havadan. Trt haber'in sunumuyla kulenin son hali böyle paylaşıldı. 365 metre yüksekliğindeki kulenin son hali havadan görüntülendi. Büyük çamlıca tepesi'nde görüntü ve çevre kirliliğine sebep olan mevcut anten direkleri kaldırılarak sayısal yayına geçiş sürecini sağlamak amacıyla küçük çamlıca'da tek bir anten kulesi yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Türkiye gazetesi 3.788 views2 year ago.

Çamlıca kulesinin yapımında artık sona yaklaşıldı camlica kulesi. Kulenin dış cephesindeki son parçaların da monte edildiği görülürken, sosyal.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook